Післяматчева прес-конференція головного тренера “Кардинала-Рівне” Станіслава Гончаренка:

– Захоплення, терпіння нашого скороченого складу. Гла була серйозною, високого рівня. Але з великою кількість пауз, кидків від воріт до воріт… Роздробленою. Ми розуміли, що догравати матч треба вже вшістьох. Нам треба було якось витримати. Ми йшли до переможного завершення.

Загалом, виходячи на цю гру, у нас не було задачі показати видовищну гру, хоча гра могла стати значно більш результативною. У нас були моменти і ми могли закривати гру значно раніше. З іншого боку, нас сьогодні дуже виручив воротар і самовідданість. В нас було 10-12 блоків, коли гравці приймали удари на себе і страхували воротаря. За це усім хлопцям вдячний.

Сама гра була за шість очок. Якби ми програли -“Титан” наздоганяв би нас. Крім того, ми вже думаємо про шістку. Мені здається, що така команда як “Титан” – точно буде у шістці. Нам хочеться сподіватися, що сьогоднішні три очки, так як вони були здобуті – стануть золотими саме в шістці.

– Зважаючи на обмежений травмами склад, чи шукаєте ще кадрове посилення?

– Важко сказати. До 4-го листопада відкрите трансферне вікно. Але кого взяти? Щоб готувати? Поки готуватимемо – відновляться наші гравці. Єдине, що ми надовго втратили Олександра Сіріцького. Він точно не зіграє у матчах першого етапу чемпіонату. А можливо, і до кінця сезону. В нього розрив хрестоподібних зв’язок і завтра його оперуватимуть у Львові. В нас є штат і є зарплатна відомість. Це той склад, яким ми працюватимемо.

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”