Футзальний клуб “Кардинал-Рівне” презентуватував титульних спонсорів, чиї логотипи прикрашатимуть футболки команди у новому сезоні! Це компанії “НеоМарк” та “Inter Beton”! Договір з обома президент футзального клубу “Кардинал-Рівне” Володимир Валявка підписав сьогодні під час публічної зустрічі у присутності журналістів та вболівальників. 

Володимир ВАЛЯВКА, президент МФК “Кардинал-Рівне”: 

– Ми сьогодні зібралися, аби подякувати минулорічному нашому титульному спонсору і пролонгувати угоду ще на сезон. Вдячний керівнику групи компаній “Inter Beton”, пану Чабораю. І з приємністю заявляю, що ми вирішили пролонгувати нашу угоду.

“Inter Beton” – вже підтримував команду у минулому сезоні. Сьогодні угоду про співрацю сторони підписали ще на один сезон.

Юрій ЧАБОРАЙ, керівник групи компаній ТМ “Інтер Бетон”:

– Дуже радий, що в Рівному є футзал. Свого часу для мене це стало відкриттям. Дякілька років тому. Це окреме життя. Дуже цікава і насичена гра!

У новому сезоні керівництво клубу залучило і нового титульного спонсору. Ним стала рекламно-маркетингова компанія “НеоМарк”.

Сергій ШЕВЧЕНКО, директор ТЗОВ “РМК Неомарк”:

– Чому вирішив підтримати футзал? Все дуже просто. Одного разу потрапивши на матч – я побачив, що це прекрасні емоції. Отримав масу позитиву!

 

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”