Післяматчевий коментар головного тренера «Кардинала-Рівне» Станіслава Гончаренка:

– Сьогодні я спостерігав зі сторони. Не жив грою, як живу нею завжди. І команда, можна сказати, здавала іспит. Без мене. Були рецепти, вказані напрями роботи, яким шляхом і якими методами досягти результату. Зі сторони я побачив, що команда виявилася неготовою до гри. Деякі люди зовсім випали.

Вочевидь, сам Кубок Ліги, бо він необов’язковий…. Я зараз не виправдовую свою команду. Одеса награла на перемогу. Хоча, все могло скластися по-іншому, якби Горпинич реалізував два виходи один-в-один в першому таймі.

Якраз Горпинич – один із тих, хто був неготовим до гри. За ним – другий, третій, четвертий. Десь 60% команди випали.

Коли ми окреслюємо ці сприйняття всі розумінь Кубка Ліги – тут гравці наші у променях марнославства попередніх досягнень. Вистражданих, але не усвідомлених. Чому? Бо те, чого досягаєш – потрібно берегти, продовжувати і розуміти, що статус має залишатися статусом.

На жаль, ця молодість, безвідповідальне ставлення до спортивних характеристик поки є причиною того, що істинне поняття «спортсмен» – поки відсутнє в нашій команді.

Я сьогодні і в переддень гри – не нагнітав, не робив якоїсь божевільної моторики. Все було відпущено на самосуд. Це та просторова характеристика, через яку я хочу побачити рівень самоосвіти, самодостатності гравців. Ми бачимо, що з цього вийшло. Я розчарований. І вже розумію, що треба робити далі.

Напевно, з цієї поразки всі ми отримаємо лише корисний досвід. Бо поразка на цьому етапі – більш корисна, ніж у чемпіонаті.

Визнаю свою поразку. Будемо розбирати гру і думати, чому так сталося. Хочу привітати суперника і тих вболівальників, які прийшли нас підтримати в робочий день.