У другому поспіль матчі фінальної частини чемпіонату футзальної Екстра-ліги “Кардинал-Рівне” пропускає сім м’ячів у власні ворота. Після фіаско в Івано-Франківську команда вдома поступається “Продексіму”.

“Кардинал-Рівне” – “Продексім” – 0:7 (0:3)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, Фінал, 2-й тур

20 квітня 2019 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Орест Дуцяк (Дрогобич), Володимир Дзюра (Рівне)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ)

“Кардинал-Рівне”: Морикишка – Салтанов, Ардашніков, Кравчук, Кравцов – Мануйленко, Поночовний, Басич, Горпинич – Іванюк, Корнєв. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

“Продексім”: Савенко (Ципун, 20, Бакінський, 32) – Скорий, Клаудіньо, Роніньо, Волянюк – Шотурма, Білоцерківець, Зварич, Корсун – Фетько, Бессалов, Чуднов.

Головний тренер: Хаві Родрігес.

Голи: Білоцерківець (13), Зварич (14, 27), Волянюк (19, 24), Клаудіньо (28, 29).

Попередження: Бессалов (37).

Вилучення: Кравцов (19)

Агресія і боротьба на кожному клаптику майданчика. За кожен м’яч. “Кардинал-Рівне” у прекрасному настрої розпочав гру проти діючого чемпіона. Упродовж стартової десятихвилинки гри рівняни втратили одразу декілька хороших нагод повести в рахунку. Вихід тет-а-тет із Савенком не реалізував Сергій Кравчук. Потім свою дуель голкіперу програв Володимир Поночовний. Свої прекрасні моменти змарнували Мануйленко і Басич.

За вісім хвилин до перерви за гостей явно зіграла бригада арбітрів. М’яч після удару поночовного влучив у руку Віталію Скорому, який собою захищав ворота. Дистанція була чималою і капітан херсонців мав час, аби прибрати руку. Втім, очевидного пенальті арбітри Руслан Лутій та Орест Дуцяк за рахунку – 0:0 вирішили не призначати.

Після цього Юрій Савенко ще раз врятував “Продексім”. Цього разу – після удару Салтанова.

А потім свій шанс реалізували гості. Андрій Ардашніков на власній половині майданчика “подарував” м’яча Зваричу. Той відпасував на Білоцерківця. Микола “прибрав” і пробив ідеально – 0:1!

За десять секунд рівняни пропустили знову. Петро Шотурма через увесь майданчик знайшов пасом Михайла Зварича, який у дотик переграв Ярослава Морикишку – 0:2.

Наприкінці тайму арбітри проявили свою принциповість. Але вже по відношенню до господарів. Віктор Кравцов програв боротьбу Максиму Бессалову і відверто фолив проти того. Вирок арбітрів – пряма червона картка. “Продесім” одразу реалізував чисельну більшість – 0:3.

Навіть натяг на інтригу на старті другого тайму убив Михайло Волянюк, оформивши дубль.

Після цього Михайло Зварич та двічі Клаудіньо упродовж двох хвилин лише підкреслили перевагу херсонців.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”