Новий сезон чемпіонату Юнацької футзальної Екстра-ліги команда “Кардинал-ДЮСШ-4” розпочне домашнім матчем проти “Іллічівця-ДЮСШ”.  Жеребкування календаря відбулося у столичному Будинку футболу. Базова дата старту сезону – 9-10 жовтня. Втім, коли саме відбудуться матчі стартового туру чемпіонату між “Кардиналом-ДЮСШ-4” та “Іллічівцем-ДЮСШ” – поки невідомо. Через зайнятість наших суперників у змаганнях з великого футболу.

У новому сезоні ЮЕЛ візьмуть участь вісім команд. Це Академія НФК «Ураган» (Івано-Франківськ), «Іллічівець-ДЮСШ» (Чорноморськ-Роздільна), КІВС «Енергія» (Львів), «Кардинал-ДЮСШ-4» (Рівне), збірна Харківської області, «Футзал-Дніпро» (Дніпро) та два дебютанти – МФК «Вінниця» (Вінниця) та ДЮСШ (Авдіївка). Остання команда, враховуючи те, що базується у прифронтовій зоні, гратиме свої домашні матчі у Слов’янську та буде фактично фарм-клубом краматорського «Авангарда».

Усі матчі першого туру:

«Футзал-Дніпро» – КІВС «Енергія»
ДЮСШ Авдіївка – МФК «Вінниця»
Збірна Харківської області – «Ураган»
«Кардинал-ДЮСШ № 4» – «Іллічівець-ДЮСШ»

Формат змагань залишається незмінним: спарені матчі за системою «дім-виїзд». Тайми у сезоні 2019/2020 триватимуть по 18 хвилин.