Головний тренер “Кардинала-Рівне” Ігор Москвичов розповів про те, як гравці команди підтримують форму вдома і перемовини із Олександром Бондарем.

– До шостого квітня ми займалися підтримкою фізичних кондицій. Були вправи і вдома і на вулиці. Працювали дистанційно з кожним гравцем окремо. Була і силова, і стрибкова робота. Був розписаний цикл на 16 днів, до 4 квітня. Зараз же, коли жорсткий карантин розпочався, хлопці отримали перший вихідний. Я поки думаю що і як далі. Всі чекаємо продовження чемпіонату, але вже і думаємо про наступний сезон, ведуться певні перемовини з гравцями.

Також Ігор Москвичов розповів про перемовини з Олександром Бондарем, який поки є гравцем польського “Рекорда”, але влітку отримає статус вільного агента.

–  Я з ним спілкувався, і керівництво команди теж. Запрошували повернутися до Рівного. Ми в курсі всієї ситуації і між нами є діалог. Зараз поки зарано про щось говорити. Хоча, він зрадів запрошенню до Рівного. Тут є дуже багато моментів, а конкретики поки нема.

 

Джерело: ЧаРівне