Виконувач обов’язків головного тренера «Кардинала-Рівне» Олександр Бондар охарактеризував гру своєї команди у виїзних поєдинках серії плей-офф проти львівської «Енергії»:
– У стартовій грі серії ми провалили перший тайм. В другому виглядали краще, але пропустили третій гол, який, я вважаю став переломним. Тому такий результат. У другому матчі, вважаю, добре налаштувалися, самовіддача була на належному рівні, при рівній грі в першому таймі не використали свої моменти і знову пропустили. Важливо було забити, щоб повернутися знову у гру і повірити в свої сили, що наприкінці тайму нам вдалося зробити.
Після перерви переважали Енергію і мали всі шанси зрівняти рахунок, але, на жаль, не вдалося. Думаю, щоб везіння теж би нам не завадило, але маємо те, що маємо.
Щоб дотиснути суперника у другій грі не вистачило майстерності в завершальній стадії атаки і, мабуть, фарту. Готуватися до продовження серії вже на власному майданчику будемо в звичному тижневому режимі. Проаналізуємо матчі, і будемо працювати над нашими помилками і грою в обороні.
Поки шанси на загальний успіх є – команда буде битися до останього. Докладемо максимум зусиль, щоб порадувати наших вболівальників і чекаємо на їхню підтримку 20 березня. Це команді дуже потрібно.