Виконувач обов’язків головного тренера “Кардинала-Рівне” Олександр Бондар підсумував матч проти “Енергії” та серію плей-офф у виконанні рівнян загалом:

– Важко налаштувати команду, коли програєш у серії – 0:2. Але сьогодні ми грали лише на перемогу. Зробили висновки після поєдинків у Львові. І сьогодні хлопці справді билися один за одного. Особливу увагу приділили грі в обороні. Думаю, це було помітно сьогодні. Сьогодні була гра, переможця якої визначила менша кількість помилок. Ми зробили на одну помилку більше. Тому сьогодні перемогла “Енергія”.

Хотілося б нав’язати супернику більше боротьби. Виграти хоча б одну-дві гри. Але, зважаючи на ту ситуацію, яка склалася – на що заслужили, те й маємо.

– Що із Мануйленком і Кожемякою? 

– Обоє травмувалися у Львові. У В’ячеслава – надрив зв’язки підколінного сухожилля. В Максима була підозра на перелом стопи. На щастя, вона не підтвердилася. На жаль, вони не могли допомогти сьогодні. Але сьогодні було помітно – чим менше нас, тим більш ми були згуртовані. Билися один за одного.

– Які плани в команди далі?

– Президент повинен зустрітися з кожним гравцем. В першу чергу потрібно визначитися, хто далі керуватиме командою. Наскільки мені відомо, пошуки головного тренера тривають. Хто гратиме в команді наступного сезону вирішуватиме вже новий головний тренер.

А зараз відпочинемо трохи. І повернемося до тренувань. Чекатимемо на рішення президента.

 

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”