У новому сезоні об’єднану команду “Кардинал Рівнестандарт” посилить срібний призер Екстра-ліги Михайло Волянюк. До складу рівненського клубу досвідчений універсал приєднався на правах вільного агента. 

Михайло Волянюк народився 23 квітня 1989 року у місті Здолбунів Рівненської області. Футзальну кар’єру розпочинав у “Борисфені”. Потім грав за бориспільську “Кобру”. Втім, найбільшого успіху Михайло досяг саме у складі рівненського клубу.

Фактично свій рідний клуб Михайло Волянюк покидав тричі: спершу перейшовши до “Єнакіївця”, а потім – спробувавши свої сили у “Продексімі”. Із херсонцями футзаліст встиг здобути золото Екстра-ліги та спробувати свої сили у Кубку УЄФА. У сезоні 2017-2018 Михайло Волянюк знову повернувся до Рівного. Але відіграв за “Кардинал-Рівне” лише рік. Потому знову повернувшись до Херсона. У минулому чемпіонаті разом з “Продексімом” Михайло Волянюк став срібним призером чемпіонату Екстра-ліги.

Також нагадаємо, що на цей момент Михайло Волянюк другий у історії бомбардир “Кардинала-Рівне”. За цей клуб він вже забив 50 голів.

 

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”