Рівняни пропустили першими, але сила волі, шалена підтримка власних вболівальників і хет-трик Михайла Волянюка – дозволили команді Олександра Бондаря святкувати першу у новому сезоні перемогу!

“Кардинал Рівнестандарт” – Де Трейдинг” – 4:1 (2:1)

PariMatch Екстра-ліга, 3 тур
11 вересня 2021 року, Рівне, ДЮСШ #4

“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський (Дяченко, 40) – Волянюк, Скибчик, Фетько, Горпинич – Басич, Кручок, Малиновський, Кравчук – Тютюрай, Новак, Панкратій, Мартиненко.
Головний тренер: Олександр Бондар.

“Де Трейдинг”: Гурко – Калуков, Катеринін, Шпигар, Іванов – Виставной, Мозговий, Дзюба, Сагайдачний – Щербак.
Головний тренер: Олександр Хурсов.

Голи: Горпинич (16), Волянюк (17, 38, з дабл-пенальті, 40) – Калуков (2).

Попередження: Мозговий (15), Катеринін (35), Дзюба (38).

Вилучення: Іванов (19).

Перед особистою зустріччю у Рівному обидві команди ще не знали смаку перемог у новому сезоні. “Кардинал Рівнестандарт” грав перед власною публікою, а це завжди хороший стимул. Хоча, і гості вже знають, як перемагати рівнян в гостях, що вони продемонстрували у минулому сезоні.

Саме “Де Трейдинг” відкрив рахунок у цій грі. Микита Шпигар виконав аут справа, а досвідчений Дмитро Калуков прямим ударом влучив у ближню дев’ятку воріт господарів.

“Кардинал Рівнестандарт” мав чимало нагод, аби відігратися, але рівнян у цій грі дуже підводила реалізація. Забити господарі зуміли лише перед перервою. Але одразу двічі. Спершу Роман Горпинич, увірвавшись у вільну зону, класно замкнув передачу партнера з правого флангу – 1:1. А ще за хвилину Михайло Волянюк реалізував вихід тет-а-тет із Іваном Гурком – 2:1. У цьому епізоді варто відзначити вчасний асист Романа Горпинича і класний відбір Максима Малиновського, який, по суті, і розпочав цю контратаку.

Кінцівку тайму гості змушені були догравати у меншості. Олександр Іванов двома ногами стрибнув у РОмана Горпинича і отримав пряму червону картку. Але реалізувати чисельну перевагу господарі не зуміли. Як і більшість своїх моментів по перерві.

Схилити шальки терезів на свій бік “Кардинал Рівнестандарт” зумів лише наприкінці гри. Спершу Михайло Волянюк реалізував дабл-пенальті. А потім випередив повільнішого Дмитра Калукова і забивав у вже порожні ворота гостей – 4:1.