Найближчої суботи, 16-го жовтня, дублери команди “Кардинал Рівнестандарт” розпочнуть виступи у Першій лізі чемпіонату України з футзалу. Стартову гру сезону рівняни проведуть в Івано-Франківську проти дублерів “Урагана”.

Нагадаємо, нинішній сезон – перший, коли Рівне представлене одразу в PariMatch Екстра-лізі та Першій лізі чемпіонату України з футзалу. Паралельно з основною командою, яка продовжить виступи в еліті, у другому за силою дивізіоні гратиме команда “Кардинал Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4”.

У складі команди “Кардинал Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4” виступатимуть досвідчені рівненські футзалісти, які не потрапляють до основи головної команди, гравці, які свого часу пройшли Другу лігу разом з клубом “Рівнестандарт”, а також молоді вихованці ДЮСШ №4.

Заявка команди на сезон у Першій лізі:

Воротарі: Павло Чемерис, Костянтин Рафальський, Владислав Швець. Універсали: Дмитро Ситник, Артем Мартиненко, Артем Рибенко, Олександр Крук, Віталій Конько, Вадим Тютюрай, Микита Козлюк, Вадим Овсійчук, Максим Горбулько, Роман Піддубний, Іван Мельничук, Роман Титечко, Антон Тарасюк, Павло Дармовіс.

Найдосвідченіший у команді – асистент головного тренера “Кардинала Рівнестандарта” Павло Дармовіс. Він, як і голкіпер команди Павло Чемерис свого часу виступали у Вищій та Першій лігах чемпіонату України ще за МФК “Рівне”.

Досвід гри на найвищому рівні має і Дмитро Ситник. Свого часу він вже успішно виступав за “Кардинал-Рівне” в Екстра-лізі і, навіть, викликався до юнацької збірної України.

Разом із ними зіграють у новому сезоні Костянтин Рафальський, Віталій Конько, Артем Мартинеко, Олександр Крук і Вадим Тютюрай, які виступали за об’єднану команду “Кардинал Рівнестандарт” у Першій лізі чемпіонату України у минулому сезоні, а зараз не проходять до основи.

Владислав Швець, Микита Козлюк, Роман Піддубний, Вадим Тютюрай і Роман Титечко – діючі чемпіони Юнацької Екстра-ліги U17.