“Кардинал Рівнестандарт” у гостях обіграв “Сокіл”. А три очки рівнянам у цій грі принесли голи молодих вихованців клубу: сімнадцятирічного Максима Малиновського та двадцятидворічного Сергія Кравчука!
“Сокіл” – “Кардинал Рівнестандарт” – 2:3 (0:1)
чемпіонат України з футзалу, PariMatch Екстра-ліга, 9 тур
30 жовтня 2021 року, Хмельницький, СК ГУНП
“Сокіл”: Бабенко – Первєєв, Гуцуляк, Сохорук, Токар – Бабак, Данилюк, Боднар, Стрельцов, Донець, Татумірак, Орган. Запасний: Чайка.
Головний тренер: Роман Ковальчик.
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський – Волянюк, Фетько, Горпинич, Скибчик – Бондар, Кручок, Кравчук, Малиновський, Новак. Запасні: Дяченко, Мартиненко, Панкратій.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Гуцуляк (21), Бабак (37) – Волянюк (2), Кравчук (22), Малиновський (34).
Наша команда вийшла вперед у рахунку вже на вісімдесятій секунді матчу. Олексій Фетько запресингував гравця “Сокола” на чужій половині майданчика, відібрав м’яча і віддав під удар вільному Михайлу Волянюку. Той такі нагоди не марнує – 0:1.
Далі саме рівняни продовжували володіти ігровою ініціативою і створювати моменти. В одній з атак після удару Романа Горпинича голкіпера “Сокола” підстрахувала стійка воріт. Втім, забити більше одного голу до перерви “Кардинал Рівнестандарт” не зумів.
А після перерви рахунок зрівняли хмельниччани. Олексій Гуцуляк випередив Олексія Фетька і на дальній стійці замкнув передачу Токара – 1:1. Щоправда, господарі майданчика раділи не довго. Вже за п’ятнадцять секунд (!) Сергій Кравчук спиною до воріт прийняв передачу від Олександра Бондаря, розвернувся і пробив у кут – 1:2!
Третій гол у ворота господарів забив Максим Малиновський. Він пробив із середньої відстані і після рикошету м’яч влетів у сітку воріт “Сокола” – 1:3.
За три з половиною хвилини до сирени, граючи з п’ятим польовим, хмельниччани відквитали один гол – 2:3. Але на більше господарів не вистачило. Жирну крапку у грі міг поставити Олексій Фетько, але м’яч після його удару на заключних секундах гри знову влучив у стійку. Перемогу у підсумку святкувала наша команда!