У матчі, сповненому емоціями, суперечливими епізодами та забитими м’ячами, сильнішими виявилися господарі майданчика.

«Кардинал Рівнестандарт» – «Сокіл» – 5:3 (1:1)

Чемпіонат України з футзалу, PariMatch Екстраліга, 18 тур
9 січня 2022 року, Рівне, ДЮСШ #4

«Кардинал Рівнестандарт»: Дяченко – Волянюк, Горпинич, Скибчик, Фетько – Новак, Кручок, Кравчук, Малиновський – Басич. Запасні: Рафальський, Панкратій, Мартиненко, Рибіцький.
Тренер: Павло Дармовіс.

«Сокіл»: Бабенко – Боднар, Подлюк, Абзалов, Хамдамов – Данилюк, Первєєв, Гуцуляк, Сохорук. Запасні: Чайка, Донець, Орган, Татумірак.
Головний тренер: Роман Ковальчик.

Голи: Фетько (6), Волянюк (31, з пенальті, 37, з дабл-пенальті), Малиновський (38), Горпинич (40, з дабл-пенальті) – Абзалов (11), Подлюк (27), Первєєв (33).
Попередження: Подлюк (12), Сохорук (13), Абзалов (31), Хамдамов (40).
Вилучення: Абзалов (38, друге попередження).

На 13-й хвилині Максим Малиновський не реалізував дабл-пенальті (воротар).
На 38-й хвилині Михайло Волянюк не реалізував дабл-пенальті (воротар).

На звітну гру господарі паркету вийшли із серйозними кадровими проблемами. Через дискваліфікація поєдинок пропускали основний голкіпер команди Ілля Бакінський і граючий тренер та найбільш досвідчений у складі зелено-жовтих Олександр Бондар.

Варто віддати належне обом командам, які у цьому різдвяному матчі подарували вболівальникам справді масу емоцій.

Відкрили рахунок у грі господарі. Михайло Волянюк виконав перехоплення і віддав на вільного Олексія Фетька, який точно пробив із близької відстані. Хмельничани відігралися завдяки рикошету від Олексія Боднара і точному удару Костянтина Абзалова – 1:1. Одразу після пропущеного голу “Кардинал Рівнестандарт” знову міг вийти вперед у рахунку, але Максим Малиновський не реалізував дабл-пенальті після фолу Миколи Сохорука проти Олексія Фетька.

Після перерви свій момент не реалізував Михайло Волянюк – гостей врятувала поперечина воріт.

А потім вперед “Сокіл” вивів Артур Подлюк, замкнувши на дальній стійці передачу партнера з правого краю атаки – 1:2.

Рівняни відігралися завдяки пенальті. Костянтин Абзалов притримав Сергія Кравчука у власному воротарському майданчику, а Михайло Волянюк чітко виконав “стандарт” – 2:2.

П’ятий у матчі гол самотужки створив Владислав Первєєв. Він прокинув м’яча у “хатку” Богдану Новаку, а потім з-під Максима Малиновського на техніку пробив у дальній кут воріт – без шансів для голкіпера – 2:3!

Вдруге у матчі рівняни відігралися знову зі “стандарту”. Михайло Волянюк впевнено виконав десятиметровий після очевидного фолу Гуцуляка проти Сергія Кравчука – 3:3.

Вже за хвилину найкращий голеадор ліги міг вивести свою команду вперед у рахунку, але цього разу він не реалізував дабл-пенальті, програвши дуель воротарю “Сокола”. В епізоді, що передував цьому арбітри за друге попередження вилучили з майданчика Костянтина Абзалова.

Забити вчетверте рівняни зуміли за дві з половиною хвилини до сирени. Удар Романа Горпинича, рикошет від Хамдамова і Максим Малиновський не схибив – 4:3.

А крапку у матчі поставився сам Роман Горпинич. Він реалізував дабл-пенальті за фол Андрія Хамдамова проти Олексія Фетька. 5:3.