Головний тренер команди “Кардинал Рівнестандарт” Олександр Бондар поділився емоціями після перемоги рівнян у дербі над львівською “Енергією”.

– Проаналізували виїзний матч проти “Енергії”, розібрали помилки. Акцентували увагу гравців на тому, як протидіяти сильним сторонам у грі наших суперників. Результат – на табло. Сьогодні ми не пропустили. Це дуже радує. Дуже важлива перемога над принциповим суперником. Тому я подякував команді за гру і самовіддачу.

Було хвилювання, що нас не вистачить на увесь матч. Бо в нас лава запасних не така довга, як в “Енергії”. Тому вдячний хлопцям, що витримали, відіграли практично двома четвірками і перемогли.

Сьогодні кожна з четвірок вдало відіграла, мала свої моменти. Ми могли закривати цей матч значно раніше. Щодо швидкого голу – то ми завжди агресивно намагаємося починати. Звісно, після цього нам краще вдавалася гра.

Якщо говорити про чемпіонат загалом – на якістю гри ще потрібно працювати. Але свої очки ми поступово здобуваємо. Не було провальних матчів, усім даємо бій. Тому старт сезону вважаю вдалим.