Ведучи з перевагою у два голи після першого тайму, рівняни у підсумку програли «Харкову» на домашньому паркеті.

«Кардинал Рівнестандарт» – МСК «Харків» – 2:4 (2:0)

VBET Екстраліга, другий етап, 1 тур
03 грудня 2022 року, Рівне, ДЮСШ #4, 13:00, без глядачів

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Волянюк, О.Бондар, Ланко, Горпинич – Скибчик, Басич, Малиновський, Кравчук.
Головний тренер: Олександр Бондар.

«Харків»: Бутов – Рибак, Васильєв, Іванов, Федосюк – Д.Бондар, Крюков, Нагорний, Сагайдачний – Сорокін, Топчій, Овсянніков.
Головний тренер: Денис Овсянніков.

Голи: Скибчик (8), Волянюк (16) – Сагайдачний (22, 27, 39), Овсянніков (27).
Попередження: Топчій (30).

Футзальний клуб «Кардинал Рівнестандарт» перепрошує перед уболівальниками, які не зуміли побачити цей цікавий матч у прямому ефірі. Перед початком зустрічі у ДЮСШ 4 зникло електропостачання та інтернет. І якщо світло вдалося увімкнути на генераторному живленні. То інтернет, навіть через оптоволокно – так і не з’явився. Очевидно тому, що в цей же час живлення було відсутнє в усьому мікрорайоні, де розташована ДЮСШ.

Рівняни швидко відкрили рахунок – відзначився Дмитро Скибчик. Потім могли забити ще – Максим Малиновський влучив у стійку.

Ближче до перерви свій черговий м’яч забив Михайло Волянюк. Він виконав перехоплення і пробив без шансів для воротаря – 2:0!

Здавалося б, гра вдається. Але по перерві рівнян наче підмінили. Вже на другій хвилині другого тайму класна багатоходова комбінаційна атака харків‘ян завершилася голом Юрія Сагайдачного – 2:1.

У відповідь Михайло Волянюк не реалізував вихід віч на віч із Дмитром Бутовим.

А на екваторі тайму менш, ніж за хвилину господарі пропустили двічі. Спершу Юрій Сагайдачний виконав простріл від лицевої лінії зліва, м‘яч влетів у ближній кут воріт Іллі Бакінського – 2:2! А потім Денис Овсянніков, який щойно з‘явився на майданчику, вивів харків‘ян вперед у рахунку.

Ці два голи і вирішили долю зустрічі. Потім був ще один дивовижний момент у Михайла Волянюка. Він класно перекинув м‘яча над Бутовим, але не влучив у ворота!

А гості забили ще. Юрій Сагайдачний отримав передачу від Дмитра Бондаря і пробив повз Іллю Бакінського – 2:4.