«Кардинал Рівнестандарт» поступається у другому поспіль домашньому матчі. Сьогодні рівняни на власному паркеті програли «Рятувальнику».

«Кардинал Рівнестандарт» – «Рятувальник» – 1:2 (0:0)

чемпіонат України з футзалу, VBET Екстраліга, другий етап, 3 тур
17 грудня 2022 року, Рівне, ДЮСШ #4

Арбітри: Руслан Лутій, Максим Кравченко (обидва – Київ), Володимир Дем’янович (Рівне)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ)
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Волянюк, Горпинич, Ланко, Кручок – Скибчик, Малиновський, Басич, Кравчук – Бондар. Запасні: Дяченко, Рафальський, Піддубний, Тютюрай.
Головний тренер: Олександр Бондар.

«Рятувальник»: Сіріцький – Прокопчук, Завгородній, Виставной, Гаврась – Кончаков, Козуб, Дрога, Бараннік. Запасні: Паламарчук, Радченко, Носок.
Головний тренер: Ігор Салівон.

Голи: Волянюк (31) – Прокопчук (28), Завгородній (40).
Попередження: Кравчук (38) – Сіріцький (20), Дрога (30).

Як і два тижні тому, у попередній домашній грі чемпіонату, сьогоднішній поєдинок також пройшов виключно на генераторному живленні. Ціною серйозних зусиль нашого клубу також була організована незалежна від зовнішнього електропостачання точка доступу до мережі інтернет. Тому, цей матч вболівальники зуміли переглянути традиційно у прямому ефірі.

Щоправда, для господарів він знову видався невдалим.

Гості доклали максимум зусиль, аби організувати ешелоновану оборону перед власними воротами. Рівняни, граючи першим номером, постійно в’язли в редутах «рятувальників».

Після нульового першого тайму господарі не реалізували два класних моменти на старті другого. Сергій Кравчук і Дмитро Скибчик не реалізували чисті виходи тет-а-тет із Олександром Сіріцьким.

Натомість, гості забили. Олександр Басич на боковій лінії програв силову боротьбу Максиму Гаврасю, але м’яч відскочив до Іллі Бакінського, який мав ліквідувати загрозу. Втім, намагаючись вибити м’яча подалі, голкіпер нашої команди поцілив в Олексія Прокопчука. Неприємний рикошет від гравця «Рятувальника» – і це 0:1.

Доволі швидко наша команда відігралася. Михайло Волянюк отримав передачу від Романа Горпинича з протилежного флангу, розкидав двох опонентів і пробив у протихід Олександру Сіріцькому – 1:1.

Рівняни прагнули перемогти і наприкінці гри пішли ва-банк, змінивши голкіпера додатковим універсалом. Це все завершилося втратою м’яча і голом гостей у порожні ворота за двадцять три секунди до сирени – 1:2.