Без Михайла Волянюка, який цю гру пропускав через дискваліфікацію, рівняни забити суперникам не зуміли і вперше у сезоні поступилися львівському «In.IT».

«In.IT» – «Кардинал Рівнестандарт» – 1:0 (0:0)

VBET Екстраліга, третій етап, 3 тур
04 лютого 2023 року, Львів, Боско Арена

«In.IT»: Кардаш – Федюк, Стегніцький, Гриник, Лейбюк – Мурин, Абрамчук, Коваль, Багряк – Константинов, Задорожний, Білюк. Запасний: Кітор.
Головний тренер: Андрій Федюк.

«Кардинал Рівнестандарт»: Бакінський – Басич, Горпинич, Скибчик, Ланко – Бондар, Кручок, Кравчук, Малиновський. Запасні: Дяченко, Тютюрай.
Головний тренер: Олександр Бондар.

Гол: Бакінський (38, автогол).
Попередження: Гриник (8), Мурин (17) – Кравчук (31), Малиновський (35).

Через вилучення у грі попереднього туру матч у Львові пропускав Михайло Волянюк. На його рахунку 11 із 23 м’ячів рівненської команди у сезоні. Очевидно, що без Михайла з реалізацією у гостей могли бути проблеми.

Це підтвердила і сама гра. До слова – дуже видовищна. Суперники зіграли у відкритий футзал. До перерви господарів мав виводити вперед Володимир Гриник – рівнян врятувала стійка!

Після перерви класний момент не реалізував Олександр Басич – Володимир Кардаш в останню мить викинув руки перед собою і парирував удар гравця рівненського клубу. Потім Олег Мурин знову перевірив на міцність стійку воріт.

Мабуть, закономірним підсумком протистояння була б нічия. Але долю гри вирішила помилка Іллі Бакінського. Сергій Коваль пробив з гострого кута і м’яч пролетів крізь руки голкіпера – 1:0. На голкіпера рівнян, зрештою, і записали автогол в офіційному протоколі матчу.

Заключні хвилини «Кардинал Рівнестандарт» провів з п’ятим польовим на майданчику, але гру рівняни не врятували.