Головний тренер команди «Кардинал Рівнестандарт» Олександр Бондар – поділився емоціями від перемоги над «Енергією» та виходом до фіналу Кубку України.

– Сьогодні в роздягальні перед грою хлопцям сказав, щоб готувалися, бо матч завершиться внічию – 1:1 і ми переможемо по пенальті. Після гри усі мене запитували, звідки я це знав. Можливо, досвід. От було якесь таке передчуття.

Найголовніше для нас – бути спокійними. Перед серією пенальті наголосив, що на нас не тисне результат, не потрібно нервувати. Просив просто виходити і спокійно виконувати свою роботу. Ми два тижні тренували пенальті. Адже, в чемпіонаті на нас теж могло це чекати. На щастя, у чвертьфінальній серії чемпіонату все обійшлося без серії пенальті. Але ці тренування згодилися у Кубку. І всі хлопці, як і на тренуваннях, пробили впевнено.

Я був радий, що ми били першими. Результат менше тиснув на нас після першого точного удару. З кожним ударом впевненості додавалося. Коли йшов бити Легендзевич – я був на 90% впевнений, що наш голкіпер завершить цю серію. І так і сталося.

Фаворит іншого півфіналу – «ХІТ». Але у Кубку можливі сюрпризи. Нам все-одно, з ким грати. Зараз найголовніше – зберегти позитивний заряд та емоції для фіналу. І відновитися фізично. Будемо готуватися.