Головний тренер команди «Кардинал Рівнестандарт» Олександр Бондар поділився емоціями від історичної і першої в історії рівненського футзалу перемоги у Кубку України.

– Це справді історична перемога. Нарешті довгоочікуваний трофей їде до Рівного. Наші фанати підготували банер, який зрештою став пророчим. Вони дуже багато років нас підтримували, вірили в нас.

Поділюся своїм прогнозом – казав команді, що ми – 3:1 в основний час вигораємо. В основний час не вдалося. Хоча шанс був. План на гру був – забити на 2:1, забити третій, коли суперник піде з п’ятим і перемогти – 3:1, або – 3:2.

Довели гру до серії пенальті. Вчора ми знову тренували цей компонент гри.

Хочу привітати вболівальників, керівництво клубу, рідних, Збройні сили України. Ця перемога для усіх їх.

Важко зараз усвідомити значення цієї перемоги. Сьогодні вранці у Facebook отримав нагадування, що п’ять років тому я виграв свій перший Кубок Польщі. Мабуть, це не випадково.

Коли забив Михайло Волянюк і йшов бити Євген Сірий – я запитав у команди, хто битиме шостим. Ніхто не відповів. Тому я сказав: значить Ілля відбиває зараз і ми забираємо Кубок. Так і сталося. Терпіння і віра роблять дива.

Ключ до успіху – це дисципліна, самовіддача і віра в себе. Того, хто вірить – нагороджує Бог. Богу також дякую за цю перемогу!